menu
Word Lid
Jaarlijkse bbq Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen was een hit dit jaar !

De jaarlijkse bbq van Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen - waarvan we ondertussen de tel kwijt  zijn - was een groot succes dit jaar.

Op zaterdag 31 augustus 2024 hebben 270 personen zich aangeboden om onder een stralende zon en in leuk gezelschap een lekkere bbq-maaltijd te nuttigen.

Tevens werden de kieskandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober voorgesteld. De dag dat het tij gekeerd kan worden. Tijd voor een ander en beter beleid !

We stellen vast dat meer en meer inwoners van Leopoldsburg-Heppen zich sterk bekommeren om de teloorgang van hun gemeente.

Uit cijfers van 2023  blijkt dat slechts 21 procent vertrouwen heeft in het huidige gemeentebestuur en dat amper de helft tevreden is over hun gemeente. Bovendien is het onveiligheidsgevoel gestegen met 9 procent tov 2020.

Doch meent burgemeester W. Beken dat de invloed van sociale media en pers ons doet geloven dat het de dag van vandaag onveiliger is in Leopoldsburg als vroeger. 

We roepen iedereen op om te gaan stemmen op 13 oktober. Maak gebruik van dit recht als burger. Wie een veilige en leefbare gemeente wil stemt voor het Vlaams Belang ! Enkel een stem voor het Vlaams Belang staat garant voor een fundamenteel ander beleid. Een beleid waar onze mensen terug op de eerste plaats komen !

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF