menu
Word Lid
Nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen trekt volle zaal !

Vanwege het grote succes vorig jaar organiseerde het Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen op 13 januari dit jaar haar Nieuwjaarsreceptie. Het was alweer een schot in de roos en het evenement trok voor de tweede keer op rij een volle zaal.

De afdeling Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen wil dan ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid en wenst iedere inwoner van de gemeente een gelukkig 2024 toe.

Als gastspreker werd uit Hasselt Frank Troosters voorgesteld. Hij is federaal parlementslid voor het Vlaams Belang en zetelt overigens ook in de commissie mobiliteit, overheidsbedrijven en federale instellingen. Tevens is hij gemeenteraadslid in de stad Hasselt. Hij boeide de aanwezigen met de vele onaangename perikelen in de kamer.

Daarnaast kwam ook Chantal Nagels, voorzitter van de afdeling Vlaams Belang Leopoldsburg-Heppen aan het woord. Zij wees de inwoners op het falen van hun gemeentebeleid het afgelopen jaar. De speech kunt u nalezen in bijlage.

2024 wordt een bijzonder jaar. Een jaar waarin we 2 jaar naar de stembus mogen. De opkomstplicht voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 is nagenoeg afgeschaft. Toch raden wij iedereen aan om zijn of haar stem uit te brengen.

Elke stem telt en niet stemmen betekent dat men het volledig eens is met het beleid van Vivaldi.

Wilt u ander en beter, dan zien we mekaar zowel op 9 juni 2024 als op 13 oktober 2024 in het stemlokaal.

Alvast bedankt voor de steun en het vertrouwen in onze partij !

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF